Human Design

Human Design er en holistisk model til at forstå og kortlægge din individuelle energi, baseret på en kombination af astrologi, kabbala, Chakraerne, I Ching og moderne videnskab. Det blev kanaliseret af Robert Alan Krakower (også kendt som Ra Uru Hu) i 1987.

Human Design kan bruges som et værktøj til personlig udvikling, fordi det giver en dyb forståelse af dig som menneske og hvordan du bedst kan udnytte dine talenter og håndtere dine udfordringer.

Det kan også hjælpe med at forbedre dine relationer og kommunikation med andre, fordi du får en anden forståelse af energi og hvordan vi alle er forskellige designet. Det er ihvertfald min personlige oplevelser, som andre i mine sessioner også har givet udtryk for.


I bund og grund analyserer Human Design information om din fødselsdato, tid og sted for at fremhæve personlighedstræk, kognitive styrker og svagheder og de behov, du har i arbejdsmiljøer eller intimsfæren. Disse omfatter blandt andet strategier til at træffe gode beslutninger, hvordan du kan håndtere følelser og kommunikere mere effektivt.

Det praktiske:

Energiudveksling for en Human Design reading er 1400 kr. Inklusiv moms.


Du får 2 sessioner for denne pris; hvor den første varer 1,5 time. I denne session får du formidlet helheden af din energi. Du har mulighed for at have fokuspunkter, som læsningen hjælper dig videre. Ofte kommer folk, når de står ved en skillevej og kan mærke de skal noget andet og her kan en Human Design reading hjælpe dig rigtig godt på vej.

En måneds tid efter får du en opfølgningssamtale af en varighed på 30 minutter.
Denne kan bruges til at tale om, hvordan det går, hvor du har brug for støtte eller hvad end du måtte have brug for i nuet til at leve det liv, du ønsker.


Du er velkommen til at booke en gratis og uforpligtende samtale først. Dette vil jeg altid anbefalde.
Denne samtale bruges først og fremmest til at mærke om vi har god kemi og om en Human Design reading er det du søger.
Jeg bruger personligt også samtalen til at forberede mig på om der er nogle områder af din energi, jeg skal ligge særlig vægt på.
Du booker afklaringssamale via det nederste link.

Hvis det føles rigtigt at dukke ned i dit personlige design, vil du modtage et link til min kalender, hvori du booker tid til den første session. Når du booket modtager du en mail med Zoom link.
Du er også velkommen til at modtage din reading hjemme hos mig i Nyborg.

Jeg glæder mig til at møde dig.


“Lærke er en fantastisk omsorgsfuld og dygtig læser og formidler ens personlige design så det går direkte i hjertet. Hun læser intuitivt og intelligent og jeg følte mig virkelig set og befriet i den jeg er. Lærke har den smukkeste feminine energi og igennem den formår hun at nå helt ind til kernen af ens essens og formidler hvilke ting der har større og mindre betydning for én, samt hvad man har mest brug for at høre. Lærke kan trygt stoles på med dit sjælsbillede og kan mere end anbefale hende!.”

— Tricia, Generator 2/4

“Lærke skaber det dejligste rum. Hun er fantastisk til at guide en gennem oplevelsen! Jeg er kommet ud på den anden side lettet og rørt hver gang. Det har virkelig givet mig en indsigt i, hvordan jeg kan leve mest autentisk, og på en måde hvor jeg føler mig fulgt til dørs, og ikke kastet ud i ukendte farvende. Som behandler, men i den grad også som person, er hun et virkelig varmt og indbydende individ.

Vil altid anbefale hende til folk interesseret i alternativ behandling!”

— Alberte, Manifesting-Generator 4/6

“Dejlige Lærke, gode energier. Fantastisk måde at få nye synspunkter på livet og sig selv. Man føler sig velkommen, og går derfra med en utrolig ro og varme💚”

— Kristine, Manifesting-Generator 1/3

“The sessions with laerke were a great experience for me. It was not only great and enlighting, it was intense too. You get so much information about your soulprint and how you can connect better to your soul. It is a deep experience with yourself. Laerke has a calming energy and so much wisdom. The opening medition relaxes you and prepares you for the session perfectly. I can recommend a session highly if you want to know more about yourself.”

— Ceyda, Projector 1/3


“Lærke er en super dygtig formidler.
Hendes rolige og kærlige energi gør at man føler sig mødt, velkommen og tryg i hendes session.
Hun formidler ud fra en viden og samtidig intuitivt fra hjertet.
Jeg vil klart anbefale Lærke til alle der ønsker at få formidlet deres unikke energetiske design..”

— Kamille, Manifesting-Generator 1/3

“Først vidste jeg ikke helt hvad det var og havde ikke helt kendskab til det 💗
Men så introducerede du human design for mig, det du tilbyder og det du viser er fantastisk 💗 og få en reading af dig var virkelig fedt og det gav mig et andet billede af hvordan jeg er og handler 💕
tak for dig”

— Amailie, Manifesting-Generator 1/3

Gratis og uforpligtende

Afklaringssamtale