Cacao Ceremoni

Næste ceremoni/event er i samarbejde med en astrolog og programmet er ikke fastsat endnu.
Datoen er søndag den 9 juli.
Mere information vil komme.En cacao ceremoni er en støttende og hjertevarm begivenhed, hvor mennesker samler sig for at bruge plantemedicinen cakao til at forbinde sig med sig selv og hinanden på en spirituel måde.

Cacao ceremonier går tilbage til oldtidens mesoamerikanske kulturer, hvor cacao blev brugt i rituelle ofringer og som en form for medicin.
I dag har ceremonien spredt sig over hele verden som en måde at forbinde sig med sig selv, naturens energier på og mærke at hjerteenergien åbner sig op.

Under ceremonien vil du få serveret en kop varm kærlighed, som er lavet af en speciel uforarbejdet cacao, vand og noget til at søde med. Jeg bruger normalt lokal honning.
Der vil være meditation og andre spirituelle praksisser, som er designet til at hjælpe dig med at integrere den milde plantemedicin.

Cacaos ånd/energi kan bruges som en måde at opnå indsigt i dig selv og dit liv, og kan hjælpe med at øge klarhed, forbindelse til hjertet og åbne op for en følelse af ro og fred. 

Det er en meget personlig og intens oplevelse, og derfor er det vigtigt, at du oplyser mig, hvis der er noget jeg skal vide og tage hensyn til.

I alt taget kan denne form for ceremoni anses som en støttende og hjertevarm begivenhed, der hjælper folk med at forbinde sig med sig selv og hinanden på en dejlig måde.

Det er en unik og transformativ oplevelse, som kan bringe fornyet glæde og forståelse ind i dit liv. Hvis du er interesseret i at deltage i en cacao ceremoni, er det vigtigt at forberede dig mentalt og fysisk på oplevelsen. Undgå at spise 2-3 timer op til og undgå koffein på dagen. 

Jeg sørger for at skabe en sikker og støttende atmosfære.


Under ceremonien er det vigtigt at lytte til din krop og dit sind, og huske på, at det er en intens oplevelse, der kan have en dyb indvirkning på dig. Det er også vigtigt at respektere de andre deltagere og give plads til forskellige følelser og reaktioner.


Husk på, at en plantemedicinen ikke er en quick fix eller en mirakelkur, men en mulighed for at åbne op for livets flow og forbinde sig med sin indre kerne på en dybt spirituel måde. Det er en rejse ind i sig selv, og det kræver åbenhed og villighed til at lade sig fordybe i oplevelsen.


Gennem ceremonien kan du arbejde med at slippe gamle blokeringer og åbne op for en følelse af glæde og fred. Det kan også hjælpe med at opnå større klarhed og forståelse af ens liv og relationer.

Hvis du er nysgerrig på at deltage i en cacao ceremoni, men ikke er helt sikker, er du velkommen til at kontakte mig inden, før du beslutter dig for at deltage.
På den måde kan du sikre dig, at du deltager i en ceremoni, der passer til dine behov og ønsker, og at du føler dig i gode hænder hos mig under hele oplevelsen.Jeg glæder mig til at tage imod dig.

Kærligst
Lærke

Book tid for en snak